четверг, 7 февраля 2013 г.

мастурбація у жіноку

"Агромаш" недорого. . в Киеве. . Find your Dubai escort girl !

Коли ви мастурбуте в присутност один одного, то не забувайте, що задоволення, яке вдчува ваш партнер, нердко залежить вд вашо допомоги або пдтримки. Наприклад, чоловк може отримувати величезне задоволення, якщо його партнерка пестить або масажу його ячка у той час коли вн мастурбу, а жнка може знаходити чудовим, якщо партнер лиже  соски або шепоче й у вушко солодк, хоча насправд огидн слова, коли вона мастурбу. Таких можливостей не порахувати!

Пвденц на Сход, Пвдн або Середньому Заход живуть в такому клмат, що м там завжди спекотно. ¶ останн, чого м хочеться, це злитися в обймах з птним  липким тлом партнера. У таких випадках мастурбаця да можливсть отримати сексуальну насолоду без повного контакту тл.

¶нод ваш партнер може захотти лягти поряд з вами  теж мастурбувати.

Бувають часи, коли людям хочеться виконувати цей номер соло. Якщо у ваших вдносинах це стало нормою, то вам не потрбно ховатися так, немов ви робите щось недозволене, у той час коли ви просто прагнете контролювати вашу власну здатнсть до оргазму.

Люди нод абсолютно невиправдано чекають, що партнер може виправдати вс х сексуальн очкування. ¶ у вашому житт буде ще багато моментв, коли один з вас буде в настро, а нший н. Часом може траплятися  таке, коли ваш партнер буде настльки спустошений тим задоволенням, яке ви тльки що доставили йому (псля орального сексу або гентального масажу), що вн або вона можуть просто згорнутися калачиком  вдразу ж заснути. Якщо ж ви обидва вдчувате себе комфортно, коли мастурбуте в присутност один одного, то той з вас, хто вже кнчив, може запропонувати партнеру попестити його збуджен гентал або стимулювати його, поки вн не досягне оргазму.

Мастурбаця удвох це чудовий спосб роздлити нтенсивнсть сексуальних вдчуттв без ризику завагтнти.

Оргазм, що вдчуваться псля мастурбац, завжди сильнший вд звичайного оргазму. Такий оргазм може пдвищити ступнь близькост ваших вдносин з партнером,  тод ви можете попросити його пдтримати вас, поки ви мастурбуватимете  доводитимете себе до оргазму.

Якщо ваш чоловк зможе побачити, як ви сам приносите соб задоволення, то вн зможе краще розумти, як вн може приносити вам задоволення.

Завжди  що те еротичне  навть заборонене в тому, щоб бачити, як мастурбу твй партнер. Це однаково врно  для чоловкв, як дивляться на свох жнок, коли т мастурбують,  для жнок, коли вони бачать, як мастурбують х чоловки.

Дал ми наводимо всм причин, чому це так.

Для нормальних людей мастурбаця у присутност партнера може бути пов'язана з таким поняттям, як довра. Мастурбаця змушу партнера саморозкриватися куди бльше, нж решта видв сексу. Багато людей вважають, що якщо партнер побачить х такими, що мастурбують, то вони почуватимуть себе ураженими. А разом з тим багато хто з нас продовжу займатися мастурбацю навть тод, коли вони знаходяться в тривалих стосунках з ншою людиною,  тому вдкритш вдносини  доврливсть могли б допомогти збльшити сексуальну насолоду для обох партнерв.

Цкав факти про мастурбацю перед партнером

Цкав факти про мастурбацю перед партнером

Комментариев нет:

Отправить комментарий